Otomobilde Uyuşturucu Madde Bulundu

Isparta'da Antalya yönünden gelen bir otomobilde yapılan aramada 550 gram kubar esrar ile araçtakilerin üzerlerinde içimlik esrar maddesi ele geçirildi. 

Isparta'da Antalya yönünden gelen bir otomobilde yapılan aramada 550 gram kubar esrar ile araçtakilerin üzerlerinde içimlik esrar maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini ve kullanımını önlemek amacıyla Isparta-Antalya karayolu Sav Beldesi çıkışında yol denetimi yaptı. Antalya yönünden gelen bir aracı durduran ekipler, araçtaki M.V.Ö ve M.M.D'nin şüpheli hareketleri üzerine otomobil ve şahısların üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada araçta bir paket içinde 550 gram kubar esrar ile şahısların üzerinde içimlik esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevkedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: