Otomobilde yapılan aramada 16 kilo esrar ele geçirildi

Samsun'da, satmak üzere Hatay'dan esrar getirildiği ihbarı üzerine harekete geçen Narkotik ekipleri, bir otomobilde yaptığı...

Samsun'da, satmak üzere Hatay'dan esrar getirildiği ihbarı üzerine harekete geçen Narkotik ekipleri, bir otomobilde yaptığı aramada 16 kilo esrar ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin sorgulaması devam ediyor.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik ekiplerince, Hatay'dan Samsun'a esrar sevkiyatı ihbarı üzerine İlkadım ilçesi Yeşilkent Mahallesi Ankara Yolu üzerinde 27 ZK 418 ve 34 DC 9496 plakalı otomobilleri durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 34 plakalı otomobilde 16 kilo esrar ele geçirildi.
Olayla ilgili, araçta bulunan Mehmet K. (40), Murat K. (41) ve Yunus G. (25) yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki sorgulamalarının tamamlanmasının ardından, "Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak" suçlarından adliyeye sevk edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz