Otomobilin çarptığı yaşlı bayan ağır yaralandı

Çorum Osmancık'ta D-100 karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bayana otomobil çarptı.

Edinilen bilgilere göre Osmancık'tan Laçin'in İlçesine bağlı Yavu Köyü’ne gitmek için Bir Dinlenme Tesisi önünde araç bekleyen 64 yaşındaki Ayten Göktepe yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada 32 yaşındaki Necati Bekiroğlu'nun kullandığı 22 EN 500 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle yol ortasına savrularak ağır yaralanan yaşlı bayan Ayten Göktepe, yoldan geçen ve yoğun araç trafiğinin yaşandığı İstanbul-Samsun D-100 karayolunda diğer araçların altında kalmaktan son anda çevredeki vatandaşların ağır yaralıyı yol kenarına çekmesiyle kurtuldu.

Reklam
Reklam

Olay yerine çağırılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı kadın burada yapılan tedavisinin ardından ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: