Otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü

Gece camiye giderken otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü

Osmancık’ ta gece teravih namazı kılmak üzere camiye giderken, bir otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Kaza, saat 21.05 sıralarında Çorum’un Osmancık ilçesi Şehir içinden geçen Samsun-İstanbul D-100 Karayolu Ömer Derindere Bulvarı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Mehmet Kara (30) yönetimindeki 19 EC 193 plakalı otomobil, teravih namazı kılmak üzere evinden camiye gitmekte olan Fatma Görken’ e (66) çarptı.

Kaza da ağır yaralanan Fatma Görken olay yerine gelen sağlık ekiplerince Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlike nedeniyle ileri tetkik tedavi için Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne sevk edilen Fatma Görken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Otomobil sürücüsü Mehmet Kara gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: