Otomobilin Kapı Kollarının Içinden 15 Kilo Eroin Çıktı

Kars'ta düzenlenen operasyonda bir otomobilin kapı kollarına gizlenmiş 30 paket içinde 15 kilo eroin ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

Kars'ta düzenlenen operasyonda bir otomobilin kapı kollarına gizlenmiş 30 paket içinde 15 kilo eroin ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışma kapsamında kent merkezinde durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurdu. Narkotik arama köpeği Kanas'ın da katıldığı aramada, otomobilin ön kapı kollarının içine saklanan 15 kilo eroin yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan otomobilin sürücüsü A.E, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: