Otomobilin Motoruna Saklanan Yılan Güçlükle Çıkarıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da bir otomobilin motor kısmına saklanan yılan, uzun uğraşlar sonucu telef edilerek çıkarıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga'da bir otomobilin motor kısmına saklanan yılan, uzun uğraşlar sonucu telef edilerek çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, İlkay Cesur ailesiyle Aziziye köyünden döndüğü sırada 17 KH 404 plakalı aracını oto yıkama servisine bıraktı. İş yeri sahibi Mesut Demir aracı yıkamak için kaput kapağını açtığı sırada aracın motor kısmına giren yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı fark etti.

İtfaiyeye haber veren Demir, olay yerine gelen ekiplerle yılanı çıkarmak için çabaladı. Uzun süren uğraşlar sonucu elindeki bıçakla yılanı yaralayarak çıkarmaya çalışan Demir, zor anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Aracın kaputuna tazyikli su sıkılmasına rağmen yılanı çıkaramayacaklarını anlayan ekipler aracı sanayi sitesinde bulunan bir oto servisine götürdü. Motor kısmı ve alt koruması söküldükten sonra 1,5 metre uzunluğundaki yılan, telef edilerek araçtan çıkarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: