Otomobilin Uyuşturucu Kapısı

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda otomobilin kapısında gizlenmiş esrar çıkartıldı.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet...

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda otomobilin kapısında gizlenmiş esrar çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 8 gün içinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 24 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Ev, araç ve zanlıların göstermiş olduğu aramalarda 222 kilo esrar, 324 gram eroin ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar polis kamerası ve helikopter kamerasından saniye saniye görüntülendi. Bir otomobilin 4 kapısından zulalanmış halde esrar çıkartılması polisleri bile şaşırttı. Operasyonlarda 36 şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Operasyonlar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu madde ile 111 bin 358 kişinin zehirlenmesinin önüne geçildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: