Otomobilinde Omzundan Vurulmuş Halde Bulundu

Muğla'da 155 Polis İmdat hattına gelen bir trafik kazası ihbarı üzerine sevk edilen polis ekipleri,...

Muğla'da 155 Polis İmdat hattına gelen bir trafik kazası ihbarı üzerine sevk edilen polis ekipleri, 40 yaşındaki Erhan D.'yi omzundan tabancayla vurulmuş olarak buldu.

Muğla-Denizli karayolunun 3. kilometresinde, 48 NV 338 plakalı otomobilin ön kısmında oturan Erhan D.'nin, 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede silahla yaralandığı belirlendi. Sol omzundan vurulduğu anlaşılan Erhan D., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, arabanın içindeki tabanca, cep telefonu ve boş kovanları, incelemek üzere emniyete götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: