Otomobilinin Üzerine Koyduğu Bayraklı Tabut Ile Teröre Tepki Gösterdi

Adem DEMİR/İNEGÖL İnegöllü Ömer Yıldırım, Yenişehir ilçesinde gerçekleşen modifiyeli araç etkinliğinde terör saldırılarına tepki göstermek için farklı bir yol seçti.

Adem DEMİR/İNEGÖL İnegöllü Ömer Yıldırım, Yenişehir ilçesinde gerçekleşen modifiyeli araç etkinliğinde terör saldırılarına tepki göstermek için farklı bir yol seçti. Üzerine Türk bayrağı sarılı tabutu otomobilinin üzerine koyan ve ön camına da 'Vatan için yaşayıp öldünüz siz, toprağa değil kalplere gömüldünüz' yazan Yıldırım, büyük ilgi gördü. Üzerinde Türk bayrağına sarılı araç ile şehir merkezinde dolaşan aracı görenlerden bir bölümü de İnegöl’e şehit cenazesi getirildiğini zannederek tedirgin oldular. Protestoyu gerçekleştiren Ömer Yıldırım, terör saldırılarına tepkilerini göstermek amacıyla böyle bir yola başvurduğunu belirterek, “Tepki çok iyiydi, insanlar zekice dahice olduğunu söylediler” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: