Otomobille Çarpışıp Dereye Uçan Araçtaki Hemşire Öldü, Eşi Yaralandı

- SAKARYA'nın Erenler İlçesi'nde karşı yönden gelen otomobille çarpışıp dereye uçan otomobildeki hemşire 35 yaşındaki Betül Baykal öldü, eşi Mehmet

- SAKARYA'nın Erenler İlçesi'nde karşı yönden gelen otomobille çarpışıp dereye uçan otomobildeki hemşire 35 yaşındaki Betül Baykal öldü, eşi Mehmet Baykal ise ağır yaralandı.
Kaza, saat 18.00 sıralarında, Erenler İlçesi Büyükesence ve Taşlık mahallelerini birbirine bağlayan yolda meydana geldi. Mehmet Baykal yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobil, karşı yönden gelen Sezai Duman yönetimindeki 54 YT 181 plakalı otomobille kafa kafaya çarpışıp dereye uçtu. Kazada, sürücü Mehmet Baykal yaralandı, Akyazı Devlet Hastanesi'nde hemşire olan eşi Betül Baykal ise yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Mehmet Baykal, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Yaşamını yitiren Betül Baykal'ın cenazesi ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, otomobil de çekiciyle dereden çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz