"Otomotiv Şehri Sakarya" Çalıştayı

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Sakarya'nın her alanda vites yükselttiğini belirterek, otomotiv sektöründe şehrin son yıllarda mesafe kat ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Sakarya'nın her alanda vites yükselttiğini belirterek, otomotiv sektöründe şehrin son yıllarda mesafe kat ettiğini söyledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliğiyle Erenler ilçesindeki bir otelde düzenlenen "Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı"na katılan İsen, kalkınmada bir alandaki gelişmelerin diğer alanlardaki gelişmeleri tetiklediğini anlattı.

Sakarya'nın son yıllarda potansiyelini değerlendirme noktasında önemli olaylara tanıklık ettiğine dikkati çeken İsen, "Bu gelişmeler Sakarya gönüllüsü olarak beni çok memnun ediyor. Sakarya, her alanda vites yükseltiyor. Başarılarımızla gurur duyalım. Otomotiv sektöründe de şehir son yıllarda mesafe kat etti. Tarım iyi gidiyor, sanayi iyi gidiyor, eğitimde çalışmalar iyi gidiyor. Burada iç turizm açısından da bir farkındalık yaratıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Bugünün dünden daha iyi olduğunu ve yarınların daha iyi olacağını ifade eden İsen, "Şehir iyi idarecilerin elinde sinerjiyle yürüyor. Birbirleriyle kavga eden insanlar değil, tam aksine birbirlerinden beslenen, yeni parametreler oluşturan yapı sergiliyor. Bir Adapazarlı olarak, tüm bu gelişmelerden mutluluk duyuyorum. Bu toplantının Sakarya'ya yenilikler kazandıracağı kanaatindeyim" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsen, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı çalıştayda Sakarya'nın otomotiv sektöründeki yeri, yan sanayi ve üretim tesislerinin durumu ele alınıyor.

Çalıştay, bugün sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: