"Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı"

"Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı"nın ikinci etabı 5 Haziran'da yapılacak.

"Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı"nın ikinci etabı 5 Haziran'da yapılacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, otomotivin anahtar sektör olduğunu bildirdi.

Kösemusul, Sakarya'nın sektöre açtığı kapılar ve Sakarya'nın önünde açılan kapıların çalıştay ile şekilleneceğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Temennimiz ve inancımız odur ki yüzyılın anahtar sektörü olan otomotivin kilidi Sakarya olsun. İkinci çalıştay ülkemiz ve ilimizdeki ilgili kurum ve kuruluşlar, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek. Çalıştayın en önemli kısmı olan Sakarya otomotiv sektörüne yönelik bölgesel inovasyon (yenileşim) stratejilerine yönelik tanıtım ve sunum toplantısı, Haziran ayının üçüncü haftasında geniş katılımla yapılacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: