Otomotivde Yılın Ilk Fuarı Adana'da Açılıyor

Otomotiv sektöründe yılın ilk fuarı olan Çukurova Otoshow 13 Mayıs’ta açılıyor. Fuarda Porsche, Mercedes ve...

Otomotiv sektöründe yılın ilk fuarı olan Çukurova Otoshow 13 Mayıs’ta açılıyor. Fuarda Porsche, Mercedes ve Volkswagen gibi markaların son model araçları ilk kez görücüye çıkacak. Fuarda ayrıca, klasik araçlar ve motosikletler de sergilenecek.

Çukurova Otoshow Fuarı öncesi TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Çukurova Fuarcılık AŞ (ÇUFAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Baş ile Çukurova Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (YODER) Başkan Yardımcısı Olcay Değirmenci, Seyhan Otel’de bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarda Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Kia, Mazda, Mercedes, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Toyota ve Volkswagen gibi markaların en yeni modellerinin tanıtılacağını söyledi. Fuarda fiyatları 15 bin ila 300 bin Euro arasında değişen SUV, 4x4, hafif ticari araçlar, kamyonetler, pick-up ve panelvanların yer alacağını dile getiren Ersözlü, üretildiği döneme damgasını vuran klasik araçlar ve 1970'li yıllarda üretilen motosikletlerin de gösterime sunulacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Fuara, 2011 yılında 94 bin ziyaretçi katıldığını hatırlatan Ersözlü, bu yıl ki beklentilerinin ise 125 bin ziyaretçi olduğunu anlattı. Far süresince ailecek ziyaretçilerin iyi zaman geçirebilmesi için etkinlikler de düzenlediklerini anlatan Ersözlü, "Çocukların fuar süresince zamanlarını eğlenceli geçirecekleri çocuk alanları ve çeşitli aktiviteler ile birlikte, kadın ziyaretçilerin kişisel bakım ürünleri ve cilt bakım günleri için alan tahsis edildi. Erkeklerimiz otomobillerle ilgilenirken, bayanlarımız da cilt bakımlarını yaptırabilirler.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: