Otopark Sorunu Çileden Çıkarttı

Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda bazı vatandaşların arabalarını otoparka götürmeyip, yol kenarında park etmesi, seyir halindeki araçlara...

Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda bazı vatandaşların arabalarını otoparka götürmeyip, yol kenarında park etmesi, seyir halindeki araçlara geçiş zorluğu çıkarttı. Yoldan geçen araç sahipleri bu duruma isyan etti.

Şanlıurfa merkez Topçu meydanında otopark olduğu halde, bazı kişilerin araçlarını yol kenarına park etmeleri, yolun daralmasına sebep oluyor. Yolun daralması sonucu çift şeritli yol, tek şerit haline geliyor ve karşılıklı gelen araçlar sırayla geçmek zorunda kalıyor.

Yaşanan durumdan duyduğu sıkıntıyı dile getiren bir sürücü, “Şimdi burada bir arabaya çarpsak yine suçlu biz olacağız” diyerek, araçlarını yol kenarına park edenlerin, araçlarını otoparka götürmesini istedi.

Reklam
Reklam

Bu durumdan civardaki esnaf da şikayetçi oldu. konuyla ilgili şikayetini dile getire bir esnaf, “Her gelen aracını buraya park edip, 5 dakika sonra geliyorum diyerek gidip 1 saat sonra geliyor. Hem dükkanların önünü kapatıyor hem de yolun daralmasına neden oluyor. Geçiş halindeki araçlara zorluk çıkartıyorlar” dedi.

Yaşanan durumdan rahatsız olan esnaf ve vatandaşlar, yetkililerden sorunun çözülmesi için yardım istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: