Otoparkta bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti

Adana'da oto parkta bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, cep telefonu...

Adana'da oto parkta bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, cep telefonu eksperi 47 yaşındaki Muhittin Kalkan, sabah erken saatlerde, Karasoku mahallesi Saydam caddesi üzerindeki Ali Dede iş merkezi otoparkında bıçaklı saldırıya uğradı.

Vücuduna 3 bıçak darbesi isabet eden Kalkan, olay yerinde hayatını kaybederken saldırgan kaçtı. Kalkan'ın cesedi, cumhuriyet savcısının ön incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından cinayet zanlısının İstanbul'da yaşayan D.G. olduğunu belirledi. D.G.'nin Kalkan'ı tehdit ettiği ve Kalkan'ın bundan dolayı şikayet dilekçesi de verdiği ileri sürüldü. Polis, saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: