Otoyolda ölüm uykusu

İSTANBUL (İHA) - E-5 Otoyolu'nda plastik doğrama ve camların yüklü olduğu kamyonda şiddetli lodosa rağmen, uyumaya devam eden şahıs görenleri şaşkına çevirdi.

İçindeki duruma alışkın olduğunu söyleyen şahıs, camların üzerine devrilme tehlikesini düşünmeksizin uyumaya devam etti.

Trafikteki ilginç ve tehlikeli görüntülere bir yenisi bugün bir yenisi daha eklendi. Kadıköy'den Harem'e doğru giden bir araçta bulunan plastik doğrama ve cama

aldırmadan kamyonun kasasında uyuyan şahıs, görenleri şaşkına çevirdi. Araçların bile sarsıldığı şiddetli fırtınaya ve dondurucu soğuğa aldırmayan şahıs, camlarla dolu kamyonetin kasasında mışıl mışıl uyudu. Kasasında plastik doğrama ve pencere camları yüklü olan 34 DU 4093 plakalı kamyonetin bir köşesine sıkışan genç, tüm bu tehlikelere rağmen sanki evindeymiş gibi uykuya daldı. Uzun bir süre süratle giden kamyonetin arkasında şiddetli esen lodosun camları üzerine düşürme tehlikesini düşünmeden uyumaya devam eden genç, kendisini uyandıran basın mensuplarına "Ben alışkınım bir şey olmaz" deyip tekrar ölüm uykusuna yattı. Ancak bir süre sonra kendisini görüntüleyen kameradan rahatsız olan genç, otoyoldaki ölüm uykusuna son verdi.

Reklam
Reklam