Otoyolda Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunda (TAG Otoyolu) meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 TIR ve bir kamyonet çarpıştı....

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunda (TAG Otoyolu) meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 TIR ve bir kamyonet çarpıştı. Bir TIR'ın yaklaşık 30 metre şarampole düştüğü kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası otoyolda ulaşım uzun süre yapılamadı.

Kaza dün gece TAG Otoyolu’nun 13'ncü kilometresinde Şekerdere Viyadüğü’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sürücü Mehmet Uçar (33) yönetimindeki 73 SZ 135 plakalı yağ yüklü tanker, gece karanlığından ve havanın yağışlı olması nedeniyle yoldaki işaretlemeleri görmemesi sonucu M. Emin Oğuz (58) yönetimindeki 34 UR 7173 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Bu arada arkadan gelen Erol Kaya (42) idaresindeki 27 HT 894 plakalı TIR, Haşim Akdeniz (23) idaresindeki 73 KA 824 plakalı TIR ve Fatih Kaçar (38) idaresindeki 01 EF 80 plakalı kamyonet de zincirleme birbirine çarptı.

Reklam
Reklam

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Çarpışma nedeniyle yanmaya başlayan bir araç ise itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Meydana gelen kazada yaralanan sürücüler M. Emin Oğuz, Fatih Kaçar ve Mehmet Uçar, ambulanslarla Osmaniye ve Düziçi Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Bu arada İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan da kaza yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Meydana gelen kaza nedeni ile otoyol trafiğe kapatılırken, araçlar D-400 üzerinden gönderildi. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından ulaşım yeniden trafiğe açıldı.

Diğer yandan Şekerdere Viyadüğü üzerindeki köprüde yapılan bakım onarım çalışmaları nedeni ile bir süre önce Osmaniye-Gaziantep yönündeki ulaşımın trafiğe kapatıldığı ve araçların emniyet bağlantıları açılarak diğer şeritten ilerlemeleri sağlandığı, kazanın da buradaki işaretlere dikkat edilmemesi sonucu meydana geldiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: