Otoyoldan Karşıya Geçmeye Çalışan Yaşlı Adam Ağır Yaralandı

Ataşehir’de, yaya trafiğine kapalı otoyoldan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam ölümden döndü. Otoyoldan geçen arabanın...

Ataşehir’de, yaya trafiğine kapalı otoyoldan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam ölümden döndü. Otoyoldan geçen arabanın çarpması sonucu ağır yaralanan 58 yaşındaki Ethem Arda (58) kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Yaşlı adamın hayati tehlikeyi atlamadığı öğrenildi.

Kaza, TEM Ataşehir Çevre Bağlantı Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre evine gitmek için yola çıkan Ethem Arda, yaya trafiğine kapalı otoyoldan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada 34 AJ 0733 plakalı aracıyla otoyolda seyreden Ergün Gül, bir anda karşısında yaşlı adamı gördü. Ergün Gül frene bassa da aracını durduramadı. Otomobilin çarptığı Ethem Arda başını yere çarparak ağır yaralandı. Çevredeki sürücülerin yardımına koştuğu yaşlı adam, hemen yolun kenarına alındı. İlk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapıldıktan sonra ambulansa haber verildi. Bu sırada il dışından İstanbul'a hasta getiren Kocaeli 112 Hızır Acil ekibi kazayı görünce durdu. Hayati tehlikesi bulunan Ethem Arda'ya gerekli müdahale yapıldıktan sonra, İstanbul'da görevli sağlık ekibinin gelmesi beklendi. Yaralı, olay yerien gelen ambulansa teslim edildi.

Reklam
Reklam

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arda, tedavi altına alındı. Kaza yerinde kendisini savunan sürücü Ergün Gül, "Bu yol yayalara kapalı bir alan. Yine de yol kenarındaki tel örgülerin arasından geçiyorlar. Aniden yola çıktı. Durmak istedim ama duramadım. Çarpmak zorunda kaldığım için çok üzüldüm. İnşallah hayatını kaybetmez." dedi.

Öte yandan kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri sürücü Ergün Gül'ü ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: