Otoyoldan yaya geçmeye çalıştı, canından oldu

Bayrampaşa O-3 Karayolu’nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi otomobilin altında kalarak can verdi. Araç...

Bayrampaşa O-3 Karayolu’nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi otomobilin altında kalarak can verdi. Araç sürücüsü olay sonrası kaçarken, polis ekipleri kaçan sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı.

O-3 Karayolu Atışalanı Köprüsü’ne yaklaşık 70 metre mesafede karşıdan karşıya geçmeye çalışan 50-55 yaşında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz erkek bir kişiye hızla gelen bir otomobil çarptı. Şahıs çarpmanın şiddetiyle metrelerce öteye savrulurken, araç sürücüsü kaçtı. Olay yerinin yakınında bir plaka bulan polis ekipleri, söz konusu plakayı incelemeye aldı.

Reklam
Reklam

Yoldan geçmekte olan sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz