Otso Yönetimi Yemekte Bir Araya Geldi

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) yönetim kurulu üyeleri tanışma, dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir...

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) yönetim kurulu üyeleri tanışma, dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Haziran ayında yeni başkanlarını ve yönetim kurulunu belirleyen OTSO yönetim kurulu başkan ve üyeleri bir otelde düzenledikleri yemekle Ordu’ya birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Yemekte konuşma yapan OTSO Başkanı Setvet Şahin, “OTSO artık kabuğunu çoktan kırmış ve bölgesinde de söz sahibi olan bir oda konumuna gelmiştir. Son yaptığımız seçimde de Odamız yönetimi ve üyeleri genç üyelerimize, bilgi ve donanım sahibi yüksek olan Ordu’yu sırtlayacak bir ekiple önümüzde ki 4 yılda da Ordu’ya çok şeyler kazandıracağımıza inanıyorum. Bu vesile ile birlik ve beraberlik mesajı verdiğimiz bu günde ise ben önce Oda çalışanları arkadaşlarımıza ve bütün ekibimize gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal da yaptığı konuşmada, “Odamız son seçiminde genç ve dinamik bir kadro oluşturdu. 26 Meslek Grubu arkadaşlarımız ve üyelerimiz proje sahibi insanlardan oluşuyor. Bu da demektir ki; Ordu önümüzdeki 4 yılda istihdam alanlarına yepyeni ivmeler kazanacak ve Ordu’nun yüzü bundan böyle gülen şehir olacak. Bu duygularla bende birliktelik gecemize iştirak eden arkadaşlarımıza ve Oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: