Oturdukları Apartmanı Soydular

Tekirdağ Altınova Mahallesi’nde bir apartman dairesi satın alan hırsız kardeşler, oturdukları apartmanda komşu daireye balkondan...

Tekirdağ Altınova Mahallesi’nde bir apartman dairesi satın alan hırsız kardeşler, oturdukları apartmanda komşu daireye balkondan girerek soydular. Durumlarından şüphelenen komşuların haber vermesi ile olay yerine gelen polisin evde yaptığı aramada, yakalanacaklarını anlayan zanlıların çalıntı eşyaları parçalayıp imha ettikleri ortaya çıktı.

Olay Tekirdağ Altınova mahallesinde binaya bir süre önce taşınan zanlıların durumlarından şüphelenen komşuların, polise haber vermesi ile ortaya çıktı. E.S,(29), F.S,(16) Y.S,(22), Ö.S, (29), E.S (17) ve firardaki kardeşleri B.K,(16) Altınova mahallesinden bir süre önce daire satın aldılar. Aynı binada yaşanan hırsızlık olayları apartman sakinlerini huzursuz etmeye başladı. Tam bu sırada yaşanan hırsızlık olayının üzerine, kardeş ve akraba olan yeni komşularının durumlarını şüpheli bulan apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

Reklam
Reklam

Polis savcılıktan aldığı izinle dairede arama yaptı. Yapılan aramada balkona saklanmış poşetlerin içersinde parçalanmış birçok elektronik eşyalar buldu.

Biri amca çocuğu altı kişiyi gözaltına alan polis, zanlıları Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Buradaki işlemlerin ardından zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Adliyeye gelişleri sırasında yüzlerini saklayan zanlılardan, Ö.S ve E.S tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne götürülürken diğer 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Firarda olan B.K’nın ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: