ÖTV indirimi, internetten motosiklet satışlarını patlattı

Motosiklette ÖTV'nin yüzde 22'den 8'e düşürülmesi internet üzerinden satışlara da olumlu yansıdı. E-ticaret platformu sahibinden.com’un...

Motosiklette ÖTV'nin yüzde 22'den 8'e düşürülmesi internet üzerinden satışlara da olumlu yansıdı. E-ticaret platformu sahibinden.com’un Kasım 2010-Kasım 2011 tarihleri arasındaki verilerine göre kendi aracılığı ile satılan motosiklet oranı yaklaşık yüzde 50 arttı.
sahibinden.com verilerine göre Antalya, İzmir, Ankara ve Bursa’da motosiklete olan ilgi hızla yükseliyor. İnternet sitesi üzerinden Antalya’da motosiklet satışları son bir senede yüzde 66, İzmir’de yüzde 50, Ankara’da yüzde 40, Bursa’da ise yüzde 47 oranında artış gösterdi.
Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.comun; 180 çalışanı, ayda 2 milyar sayfa görüntülemesi, aylık 20 milyon tekil ziyaretçisi bulunuyor. Sitede 2,5 milyondan fazla aktif ilan yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz