Otyakmaz'dan olay sözler

Sivas'ın dünkü genel kurulunda tekrar başkan seçilen Mecnun Otyakmaz, gündeme damga vuracak bir çıkışa imza attı.

Konuya, UEFA’nın açtığı disiplin soruşturmasından giren Başkan, sadece kalecileri Korcan Çelikay açısından iddialar olduğunu söyledi ve 3 Haziran’da gerekli savunmayla sorunu aşacaklarını belirtti. “Sustuk ama anlamadılar” diyen Otyakmaz, özetle şu ifadeleri kullandı:

* TRABZONSPOR'DAN SERT CEVAP

1 milyon dolar...
“Mehmet Yıldız Trabzon’dan birilerinin geldiğini, teşvik primi vermek istediklerini anlatmıştı. Gereken söylenip yollandığı için üzerinde durmadım. Sonra Trabzonsporlu eski futbolcu Semavi’nin Abdurrahman Dereli’ye bunu söylediğini öğrendik. Orduspor maçında oyuncuma sordum, onayladı. 1 milyon Dolar teşvik teklif edildiğini, gönderenin Recep Denizer olduğunu itiraf etti....”

Reklam
Reklam

‘Yalanlasınlar...’
“Durumu, o sezonki maç yemeğinde Başkan Sadri Şener’e yöneticilerin olduğu ortamda aktardım. Denizer zaten Sivas’ta olmasına rağmen yoktu, ne bildiğimizi biliyordu! Şener, gerekenin yapılacağını söyledi, hiçbir açıklama yapmadı, başkanlığı bıraktı gitti. Ben şike yapmadığıma dair namusumu ortaya koydum ve onlar da bu söylediklerimi namuslarını ortaya koyup yalanlasınlar.”

Anahtar Kelimeler: