Ova Çeyiz Mağazaları’nda özel kampanya

Mersin'in köklü firması Ova Çeyiz Mağazaları’nda “annelere” özel kampanya..

Ova Çeyiz Mağazaları’nda “annelere” özel kampanya

Daha keyifli anneler, daha mutlu çocuklar düşüncesini benimseyerek yola çıkan Ova Çeyiz Mağazaları, Kurban Bayramı’nda yeni annelere çok avantajlı bir kampanya sundu. Mağaza, Bebek Beşik Seti’ni 199TL’den hem de taksitli avantajlarla satışa sundu.

Anneleri dinleyerek ve anlayarak, alışverişlerini daha da kolay ve keyifli bir hale getirmeyi amaçlayan Ova Çeyiz Mağazaları; Bebek arabaları, bebek araçları, bebek malzemeleri ve bebek mobilyalarında, bebek ve çocuk giyimde de büyük fırsatlar sundu.

Reklam
Reklam

Yenilenen Ova Çeyiz mağazalarında ve ovaceyiz.com.tr web sitesinde en kaliteli ürünleri en iyi fiyatlarla keşfetmeye şimdiden hazırlanın. Oturduğunuz yerden alışveriş yapmak da hem çok keyifli hem de çok pratik.

Ova Çeyiz Mağazaları, bay bayan çocuk giyiminden mobilya, elektronik, ev tekstili, zücaciye, bilgisayar, dekorasyon ürünlerine çok geniş bir yelpazeyi kapsayan kampanya ile çok ekonomik ödeme seçeneklerini de tüketiciye sunuyor.

KAMPANYALAR DEVAM EDECEK

Ulaşılabilir, gülümseten, bilgili ve pratik marka değerlerini de annelerle paylaşan Ova Çeyiz, Anneler kampanyasıyla birlikte annelerin ve yeni anne olacakların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kampanyalarla ilgili bir açıklama yapan Ova Çeyiz Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kök, “Özgün tasarımları ve kaliteli ürünleri Mersinlilerimize sunuyoruz. Fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleri doğru fiyat politikasıyla bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya, yatak odası, yemek odası, genç odası, oturma odası ve yatak-baza, perde, elektronik, ev tekstili, zücaciye, bilgisayar ve aksesuarları tüketiciye büyük indirimlerle sunmaya devam ediyoruz. Biz de bayrama özel bir kampanya yok. Çünkü bizim kampanyalarımız süreklidir. Bu yüzden müşteri yoğunluğumuz oldukça iyi. Satışlardan memnunuz. Tüm halkımızın ve annelerimizin bayramını kutluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: