Ovacıklı Sporculardan Kaymakam Özkan'a Ziyaret

TUNCELİ (AA) - Ovacık Belediye Ulaş Spor Kulübü Başkanı Vedat Kekomehmetoğulları ve beraberindeki sporcular, Ovacık Kaymakamı İsmail Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Ovacık Belediye Ulaş Spor Kulübü Başkanı Vedat Kekomehmetoğulları ve beraberindeki sporcular, Ovacık Kaymakamı İsmail Özkan'ı makamında ziyaret etti. Kekomehmetoğulları, Kulüp Başkan Yardımcısı Veysel Dermanlı, milli sporcu ve kayak eğitmeni Elif Aşkın ve bir grup sporcuyu makamında kabul eden Özkan, konuklarıyla bir süre sohbet etti. Türkiye Atletizm Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Koşusu'nda genç erkekler kategorisinde Tunceli ikincisi olan Umut Gürcan, kazandığı madalyayı Özkan’a takdim etti. Milli sporcu ve kayak eğitmeni Elif Aşkın, sporculara destek veren Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkan, sporculara başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz