Ovacık'ta 23 Nisan Coşkusu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıl dönümü, rüzgarlı havaya...

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıl dönümü, rüzgarlı havaya rağmen coşkuyla kutlandı.

23 Nisan kutlamaları, Gözeler İlkokulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı bayram kutlamaları yoğun rüzgarlı havaya rağmen coşkuyla kutlandı. İlkokul ve anaokul öğrencilerinin danslı gösterilerinin yanı sıra çuval ve yumurta yarışı gibi geleneksel oyunların da oynandığı kutlamalarda, resim, şiir, satranç yarışmaların da dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Ödülleri İlçe kaymakamı İsmail Özkan ve Garnizon Komutanı'nın elinden alan öğrenciler davul zurna ve müzik eşliğinde dans ederek bayram kutlaması sonlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: