Ovalı, İskenderun'da ikinci Ford Otosan bayisini açtı

Antakya’da 50 yıldır Ford Bayiliği yapan Ovalı Otomotiv, İskenderun’da ikinci şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı....

Antakya’da 50 yıldır Ford Bayiliği yapan Ovalı Otomotiv, İskenderun’da ikinci şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı.
Deniz Alayı karşısında hizmet verecek Ovalı Otomotivin açılış törenine Açılışa, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç'un yanısıra İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı da katıldı.
Ali Koç, toplantıda yaptığı konuşmada, otomotivin ana vatanı Kuzey Amerika’ya yapılan ihracatın altıda birini Ford otosanın tek başına yaptığını belirterek, “Ayrıca Transit Connect New York şehrine taksi olarak ihraç edilmeye başlandı. Şu ana kadar 400 sipariş alında. Bunların 200 tanesi teslim edildi ve New York sokaklarında müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bunun da gurur ve prestijini yaşıyoruz.” dedi.
Ford Otosan’ın Türkiye’nin otomotiv de en fazla ihracat geliri sağlayan şirketi konumunda olduklarını vurgulayan Koç, “Ürettiği ticari araçların yüzde 75’ini ihrac etmektedir. Dünya üzerinde 5 kıtada 70’ten fazla ülkede Ford Otosan'da çalışan Türk mühendislerinin tasarladığı ve Türk işçisinin ürettiği Ford ticari araçlar kullanılmaktadır.” şeklinde konuştu.
Osman Ovalı da konuşmasında, Ford markasının Türkiye otomotiv sanayisinin tarihiyle birlikte anıldığına dikkat çekerek, “Türkiye’de 52 yıllık bir geçmişe sahip Ford Otosan ile 50 yıldır süren iş birliğimizden gurur duyuyoruz. Ülkemizde örneğine az rastlanan bu başarılı iş birliği neticesinde Ford markasına yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Son derece modern ve müşteri odaklı yeni Ovalı İskenderun bayimiz ile müşterilerimize hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz