Oy kullanma işlemleri devam ediyor

İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş başkan adaylarından Fikret Orman'ın listesinde yer alan Muzaffer Nasıroğlu'nun dayısı Abdurrahman Yıldız, üyelerden Hayati Köse ile tartışınca kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş'ın bugün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında üzücü bir olay yaşandı. Siyah-beyazlı kulübün başkan adaylarından Fikret Orman'ın listesinde yer alan Muzaffer Nasıroğlu'nun dayısı Abdurrahman Yıldız, kongre üyelerinden Hayati Köse ile tartıştı. Tartışma sonrası kalp krizi geçiren Abdurrahman Yıldız'a Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ilk müdahale yapıldı. Kalbi duran Abdurrahman Yıldız'ın kalbi, ambulansta yapılan masajla yeniden çalışmaya başladı. Cerrahpaşa Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız yoğun bakıma alındı.

Reklam
Reklam

Bu arada Beşiktaş kongre üyesi Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Çoşkun, oy vermek için 20 numaralı sandığın başına geldi. Kongre Divan Kurulu Başkanı Ali Rıza Dizdar, Bakan Coşkun'un yeni üye olduğunu ve henüz oy verme hakkına sahip olmadığını söyledi. Bakan Coşkun, bunun üzerine oy kullanamadan salondan ayrılırken, basın mensuplarının "Yeni başkandan ne bekliyorsunuz?" sorusuna, "Tek isteğim Beşiktaş'ın şampiyon olması" cevabını verdi.

Oy verme işlemleri sırasında sandıklar önünde uzun kuyruklar oluşurken, üyeler arasında zaman zaman sıra kavgaları da yaşandı.