Öykam’a, Balıkesir'den Teşekkür Geldi

Balıkesir İl Kültür Müdürlüğü’nün daveti üzerine 9 Kasım’da Balıkesir’de açılan Ödemiş Kent Arşivi ve Müzesi'nin...

Balıkesir İl Kültür Müdürlüğü’nün daveti üzerine 9 Kasım’da Balıkesir’de açılan Ödemiş Kent Arşivi ve Müzesi'nin (ÖYKAM) "Yunan Ordusu Anadolu’da" sergisi, kentte büyük ilgi çekti. Bu nedenle İl Kültür Müdürlüğü'nden, Ödemiş Belediyesi’ne teşekkür geldi.

Açıldığı günden bu yana Balıkesirliler ve çevresinden gelen ziyaretçilerin akınına uğrayan sergi için Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Prof. Dr. Abdullah Soykan, Ödemiş Belediyesine teşekkür yazısı gönderdi. Yazıda, Yunan Ordusu Anadolu’da sergisinin Balıkesir’de açılmasından ve Müze Müdürü Prof. Dr. Engin Berber tarafından “İşgalci Bir Yönetimin Anatomisini Çıkarmak: Anadolu’daki Yunanistan” konulu konferansın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Ödemiş Belediyesi'ne teşekkür edildi. Ayrıca sergi ile ilgili yerel ve ulusal gazetelerde yayınlanan haberlerin örnekleri de yazı eki ile birlikte gönderildi.

Reklam
Reklam

Yunan işgali sırasında çekilmiş ve şimdiye kadar görülmemiş siyah-beyaz fotoğraflar, belgeler ve objelerden oluşan sergi, Ödemiş’ten sonra Bergama ve Balıkesir’de açıldı. Önümüzdeki günlerde önce Burhaniye ve Uşak, sonra da Ankara’da açılacak olan sergi için hazırlıklar devam ederken, sergi yeni obje ve resimlerle de zenginleştiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: