Oyun 2012 Zeka Oyunları Yarışması

Türkiye Zeka Vakfı tarafından Türkiye genelinde 17’incisi düzenlenen ‘Oyun 2012 Zeka Oyunları Yarışması’, Özel...

Türkiye Zeka Vakfı tarafından Türkiye genelinde 17’incisi düzenlenen ‘Oyun 2012 Zeka Oyunları Yarışması’, Özel Sanko Okulları ev sahipliğinde yapıldı.

Yarışmanın Güneydoğu Anadolu Bölgesi merkezi, dördüncü kez Özel Sanko Okulları oldu. Öğrencilerin analitik düşünme, mantık yürütme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunması amaçlanan yarışmanın yarı finalinde, ilk elemede barajı geçen öğrenciler yarıştı.

Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Antalya olmak üzere beş merkezde yapılan yarışmada, barajı geçen Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 576 ve Özel Sanko Okulları’ndan 71 öğrenci yarı finalde yarıştı.

Reklam
Reklam

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Zeka Oyunları Yarışması yarı finalinin Gaziantep’te yapıldığı ilk okul olma özelliği yanında, dördüncü kez ev sahipliğini üstlendiklerini anımsattı.

Güneydoğu’daki öğrenci katılımıyla Ankara’nın önüne geçtiklerine işaret eden Köylüoğlu, Özel Sanko Okulları’ndan da yarı finalde yarışan öğrenci sayısının önceki yılların çok üzerinde olduğunu belirtti.

Uyguladıkları ‘Sanko Eğitim Modeli (SEM)’ ile öğrenciyi akademik, sosyal, sportif ve sanatsal yönden tam donanımlı yetiştirdiklerini vurgulayan Köylüoğlu, Ankara’da yapılacak yarışmanın finalinde yer alacak öğrencilere başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: