Oyun iyi sonuç kötü

Gümüşhanespor Antrenörü Aykan Atik, Diyarbakır BB karşısında alınan...

Gümüşhanespor Antrenörü Aykan Atik, Diyarbakır BB karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyete rağmen oynadıkları futbolun ilerisi için ümit verici olduğunu söyledi

Atik, Gümüşhanesporun bu sezon ligde kalmak için mücadele edeceği yönündeki iddilarında doğru olmadığını söyledi.

Atik, göreve geldiği andan itibaren oyun, mücadele grafiği devamlı yükselen bir ekip yaratmaya çalıştıklarını ve bunun meyvalarını da kısa süre içerisinde göreceklerini söyledi.

Gümüşhanespor antrenörü Atik, bu sezon mütevazi ve karakteri yüksek sporculardan kurulu bir takımla mücadele ettiklerini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

"Gümüşhanesporun başına sorumlu olarak getirildiğim süre içerisinde 2 mağlubiyet aldık. Bunlardan bir tanesi İnegölspor ve sadece 2 gol yemiş bir takım bir diğeri ise Diyarbakır o da üç gol yemiş bir ekip. Ben futbolcularıma Manavgat maçından bu tarafa nasıl ve hangi düzeyde mücadele etmeleri gerektiğini ifade ediyor ve bunun üzerinde çalışıyorum. Örneğin Diyarbakır karşısında başa baş, oyunun bazı bölümlerinde onlardan daha üstün olduğumuz ve hatta bir çok gol pozisyonuna girmememize rağmen sahadan mağlup ayrıldık. Ümitsiz değilim, önümüzdeki maçlardan itibaren yükselen bir grafik çizen Gümüşhanespor'u herkes görecektir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz