Oyun Parkında Arkadaş Bulamayınca

Irak sınırında bulunan Çukurca ilçesinde oyun oynamak için parka giden ve arkadaş bulamayan çocuk, bindiği tahterevallinin bir ucuna taş bırakarak

Irak sınırında bulunan Çukurca ilçesinde oyun oynamak için parka giden ve arkadaş bulamayan çocuk, bindiği tahterevallinin bir ucuna taş bırakarak oynadı.

İlçeye bağlı Üzümlü Köyü'nde ikamet eden ve babasıyla akrabalarını ziyaret etmek için ilçe merkezine gelen 6 yaşındaki Savaş Atak, oyun oynamak için Emir Şaban mahallesindeki çocuk parkına gitti.

Parkta oyun oymak için arkadaş bulamayan ve bir süre kaydırakta kayan Atak, daha sonra tahterevalliye binmek istedi. Her iki ucuna birer kişinin oturması gereken tahterevalliyi bir türlü kullanamayan çocuk, çareyi taş tahterevallinin diğer ucuna taş bırakmakta buldu.

Reklam
Reklam

Parkın çevresinde taş toplayarak tahterevallinin bir ucuna yerleştiren Atak, diğer ucuna geçerek eğlenmeye çalıştı. İlk kez park gördüğünü ve oynamak istediğini belirten Atak, "Benim burada arkadaşım yok. Köyümüzde arkadaşlarım var, ama parkımız yok. Parkta kimse olmayınca ben de tahterevallinin diğer ucuna taş bıraktım" dedi.

Muhabir: Mehmet Dayan / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: