Oyun Sokağının Açılışını Minikler Yaptı

Çankaya Belediyesi, Av. Özdemir Özok Sokak'ta 4 oyun sokağını daha hizmete açtı. Sokağın açılışını törene...

Çankaya Belediyesi, Av. Özdemir Özok Sokak'ta 4 oyun sokağını daha hizmete açtı. Sokağın açılışını törene katılan minik çocuklar yaptı.

Ankara'nın Türkocağı Caddesi Av. Özdemir Özok Sokak'ta gerçekleştirilen oyun sokağının açılışına Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, Çankaya Belediyesi başkanvekilleri ve başkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Türkiye’de ilk olarak Çankaya Belediyesi'nce uygulamaya konan oyun sokaklarının çoğalmasına önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Bülent Tanık, “Çocuklarımızın trafik tehlikesinden uzak, evlerine yakın yerlerde güven içinde oynayabilecekleri mekanları ne kadar çoğaltabilirsek onların toplumsallaşmalarını da o denli sağlamış oluruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Ahsen Coşar, Özok ile halef-selef ilişkisinin dışında ağabey-kardeş yakınlığının ve örnek alınacak bir insan olduğunu belirterek, Çankaya Belediyesi’ne böylesine değerli bir insanın adını yaşatma çabalarından, gösterdiği vefadan ve saygısından dolayı teşekkür ederek devam etti. Kendi çocukluk dönemlerinin çok şanslı bir dönem olduğunu, şimdiki çocukların evlere hapsolduğunu belirten Coşar, bu tür sokakları hayata geçirmesi ve çocuklara önem vermesi yönüyle de Çankaya Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çankaya Belediyesi, eş zamanlı olarak Türkocağı Caddesi Av. Özdemir Özok Sokak, Dikmen Sokullu Turna Sokak, Gökkuşağı Mahallesi 1201 ve 1202 sokaklar olmak üzere 4 oyun sokağının açılışını gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: