Oyuncak bebeği yüzünden yandı

Erzurum'da Tanyeli ailesinin 3 yaşındaki kızları Hasret, oyuncak bebeğini mutfaktaki ocağın yanından almak isterken yandı.

Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde oturan Tanyeli ailesinin 3 yaşındaki kızları Hasret, oyuncak bebeğini mutfaktaki ocağın yanından almak isterken yandı. Ocağın üzerindeki bir demlik sıcak suyun üzerine dökülmesi sonucu haşlanan Hasret’i annesi Oya Tanyeli hastaneye kaldırdı.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’nde yüzü sargı bezi ile kaplanarak mumyaya dönen Hasret’e yaralanmasına neden olan bebeği arkadaşlık ediyor.

YANINDAN AYIRMIYOR
Hasret’in yanından bir saniye bile olsun ayırmadığı bebeğini çok sevdiğini söyleyen Oya Tanyeli "Misafirim gelecekti. Ocağın üzerine çay koydum. Mutfakta olmadığım bir sırada Hasret, bebeğini ocağın üzerine bırakmış ve daha sonra almak isteyince demliğin suyu üzerine dökülmüş. Kızımın feryadı üzerine mutafa gittiğimde gördüğüm manzara karşısında bayılmamak için kendimi zor tuttum. Hemen kızımı alıp taksi ile hastaneye yetiştirdim. Çok şükür sağlık durumu iyi. Yanmasına neden olan bebeğini ise yanından hiç ayırmıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Turgay İPEK/ ERZURUM, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: