Oyuncak Kedi Köpekleri Korkuttu

Üsküdar'da, seyyar satıcının tezgahındaki oyuncak kedi sokak köpeklerini korkuttu. Oyuncaktan çıkan sesi ve hareketleri fark...

Üsküdar'da, seyyar satıcının tezgahındaki oyuncak kedi sokak köpeklerini korkuttu. Oyuncaktan çıkan sesi ve hareketleri fark eden köpekler, önce oyuncağa yaklaştı sonra da kaçmaya başladı. Yaşanan manzara vatandaşları da güldürdü.

Bir seyyar satıcı, içinde oyuncak kedilerin de bulunduğu tezgahını Üsküdar Meydanı'nda açtı. Seyyar satıcı, oyuncak kedilerden birini teşhir için yere bıraktı. Hareket eden ve ses çıkaran oyuncağın ilk meraklıları sokak köpekleri oldu. Oyuncağın hareketlerini izleyen köpekler ilk önce yaklaşıp koklamaya çalıştı ancak oyuncak üzerlerine gelince bu kez korkarak geri çekildi. Bir süre geriden oyuncağın hareketlerini izleyen köpekler daha sonra kaçarak söz konusu yerden uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Merakla olan biteni izleyen vatandaşlar, ilginç manzarayı görüntülemeye çalıştı. Oyuncak kedinin köpekleri korkutması vatandaşları güldürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: