Oyuncak tabancayla benzinliği soydular

Pendik Kaynarca'da bir benzin istasyonunu kar maskesi ve oyuncak silahla soyan iki kafadar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Soyguncuların olaydan önce polis tarafından şüphe üzerine GBT sorgusundan geçtikleri ancak sabıkaları olmadıklar için serbest bırakıldıkları belirlendi.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Oyuncak-tabancayla-benzinligi-soydular/627290/)

Pendik’te bir benzin istasyonunda yaşanan soygun, ilginç bir tesadüfle çözüldü. Sabaha karşı bir benzin istasyonuna gelen kar maskeli 2 şahıs, pompacıyı ve markette bulunan görevliyi oyuncak silahla etkisiz hale getirdi. Kasada bulunan 2.500 TL'yi alarak kayıplara karışan iki kafadar, marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerasını incelerken ilginç bir tesadüf yaşandı.Polisler, kamerada gördükleri iki genci olaydan yaklaşık 1 saat önce şüphelenerek GPT uygulamasına tabii tuttuklarını ancak sabıkalarının bulunmaması nedeniyle serbest bıraktıklarını hatırladı.

GPT bilgilerine tekrar bakarak Burak K ve Orhan D'nin adreslerini tespit eden polisler iki kafadar gözaltına aldı. İki kafadarın polisteki ifadelerinde kiraladıkları ve kaza yaptıklar otomobili yaptırmak için böyle bir soyguna giriştiklerini ve pişman olduklarını söyledi. İki zanlı çıkarıldıkları Pendik Adliyesi'nde savcı tarafından tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

İHA