Oyuncaklarını Köy Okulu Öğrencileriyle Paylaştılar

Malatya 5. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, oyuncaklarını köy okulundaki öğrencilerle paylaştı.75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri,...

Malatya 5. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, oyuncaklarını köy okulundaki öğrencilerle paylaştı.

75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MEDEP) kapsamında, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini benimseyerek, velilerinin de desteğiyle aldıkları oyuncakları Topsöğüt Köyü İlkokulu anasınıfına teslim ettiler.

Minik öğrenciler oyuncakları, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılınç, Okul Müdürü Nazım Gümüş, Müdür Yardımcısı Hatice Topal, okul rehber öğretmeni Serdar Ardağ, sınıf öğretmeni Demet Yılmaz ile birlikte Topsöğüt İlkokulu anasınıfındaki arkadaşlarına hediye etti.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılınç yaptığı konuşmada, ”75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri özveriyle toplamış oldukları oyuncakları kardeş okullarındaki arkadaşlarıyla paylaşarak bu duyguyu yaşadılar. Bu yaşta paylaşmayı öğrenmiş olmaları çok anlamlıdır. Öğrencilerimize bu duyguyu yaşatan okul idaresine ve sınıf öğretmenine teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler hazırlamış oldukları hediye paketlerini kendi elleriyle öğrenci arkadaşlarına verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: