'Öz babam defalarca taciz etti'

Yedi yıldır kızını göremeyen anne, Seda Sayan'ın programında şok oldu..

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Seda Sayan ile Sultan'ı Beyaz' programında, genç kızları ailelerinden alıkoyduğu iddia edilen Adnan Hoca ve iddiaları ortaya çıkartan Seda Sayan karşı karşıya geldi. Birbirinden güzel kızların Adnan Hoca'ya olan tarifsiz bağlılıklarını merak eden ve araştıran Seda Sayan, yedi yıldır kızını göremeyen anne ve babasından taciz gördüğü için Adnan Hoca'nın yanına sığındığını söyleyen Ceylan canlı yayında çok özel olayları anlattı. Bu olay karşısında karşı atağa geçen Adnan Hoca ve müritleri Seda Sayan'a savaş açtı. Oldukça hareketli geçen stüdyoda konuklar hararetli tartışmalar yaşadı. Uzun bir aradan sonra tekrar gündeme oturan Adnan Hoca bundan son derece rahatsız olduğunu açıkça belli etti.

Adnan Hoca'nın yanına giden kızını yedi yıldır göremediğini söyleyen Fürüze Hanım, yaşadıklarını ağlayarak anlattı.

"ÖZ BABAM BENİ DEFALARCA TACİZ ETTİ"

Canlı yayına telefonla bağlanan Fürüze Hanım'ın kızı Ceylan annesinin iddilarını yalanlarken, eşiyle çok mutlu olduğunu söyledi. "Beni lise yıllarından beri babam cinsel olarak taciz etti" diyen Ceylan, "Üniversitede bu yüzden evden ayrıldım. O evden namusumu korumak için ayrıldım. Babamım çok büyük bir kaçakçılık operasyonuna adı karıştı, 8 yıl yargılandı. Türkiye'nin en büyük kaçakçılarından biri, beni çok pis şeylere sürüklemeye çalıştı. Benim arkadaşlarım ve eşim bana yardımcı oldu" diye konuştu.

Fürüze Hanım ise, kızının bu iddialarını yalanladı. Seda Sayan'ın daveti üzerine ilerleyen dakikalarda stüdyoya gelen Ceylan şok açıklamalarına devam etti. Öz babasının kendisini defalarca taciz ettiğiin vurgulayan Ceylan, "Babam beni taciz ettiği için Adnan Hoca'nın yanına sığındım" dedi.

beyazgazete

[Seda Sayan ile Adnan Hocacılar karşı karşıya](http://video.mynet.com/siesan2010/Seda-Sayan-ile-Adnan-Hocacilar-karsi-karsiya/1346490/ "Seda Sayan ile Adnan Hocacılar karşı karşıya") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")