Öz kızına tecavüze aracılık etti

Adana'da, 15 yaşındaki kızını, "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek başka erkeklere pazarlayan Gurbet Ü. gözaltına alındı.

Adana'da, 15 yaşındaki kızı F.S'yi, "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek para karşılığı erkeklere pazarlayan Gurbet Ü. gözaltına alındı. Küçük kız, annesinin yardımıyla kendisine bir kişinin tecavüz ettiğini söylerken, Gurbet Ü., suçlamaları kabul etmedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çakmak Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin zemin katında ayağından engelli bir kadının 15 yaşındaki kızını para karşılığı erkeklere pazarladığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ahlak polisi, alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla Gurbet Ü.'yü (41) yakaladı. Polis, aynı alışveriş merkezinin başka bir yerinde ise 15 yaşındaki kızı F.S.'yi M.B. (21), M.A. (24) ve E.Ç. (18) ile birlikte yakaladı.

Reklam
Reklam

'EVDE OTURACAĞINA GİT PARA KAZAN' Polis tarafından emniyete getirilen şahıslar sorguya alınırken, kızın ise yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bir psikolog yardımıyla ifadesi alındı. F.S. ifadesinde, annesinin kendisini "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek erkeklere para karşılığı pazarladığını ileri sürdü.

Öz kızına tecavüze aracılık etti | www.mynet.com/video

TECAVÜZE YARDIM ETMİŞ Kız çocuğu, annesinin yardımıyla bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini, diğer kişilerle ilişkiye girmediğini, sadece seviştiğini söyledi. Anne Gurbet Ü. kızının suçlamalarını kabul etmezken, diğer zanlılar ise para karşılığı kız çocuğu ile görüştüklerini kabul etti. Anne Gurbet Ü. öz kızını "para karşılığı fuhuşa sürüklemek ve çocuğun cinsel istismarı" suçlamalarıyla, diğer 3 zanlı da "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ Gurbet Ü., adliyeye sevk edilirken kızını pazarlamadığını ileri sürerek, "Hangi anne kızını satar? Ben böyle bir şey yapmadım. Kızımın psikolojisi bozuk, bu nedenle iftira atıyor. Ben onu babası hiç yardım etmediği halde ne zorluklarla büyüttüm" diyerek gözyaşı döktü.

Reklam
Reklam

F.S. aileden alınarak Adana Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna teslim edilirken, polis her yerde kız çocuğuna tecavüz eden şahsı arıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz