Özal'ın ölümünün sırrını çözeceğini iddia etti

ANTALYA (İHA) - Alanya'da tatilini geçiren Hollandalı ünlü medyum Joke Schols, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ölülerle bağlantı kurabildiğini söyleyen medyum Schols, Turgut Özal'ın bir eşyasını eline aldığı takdirde, ölümünün arkasındaki sır perdesini çözeceğini iddia ederek, Özal ailesine çağrıda bulundu.

Alanya'da tatilini geçiren Hollandalı medyum Joke Schols, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ailesi talep ettiği takdirde ölümünün arkasındaki sır perdesini çözeceğini iddia etti. Alanya'da tatilini geçiren ünlü Hollandalı medyum Joke Schols, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Hollanda'da bir çok büyük kanalda programlar yapan ünlü medyum, 6. hissinin kuvvetli olduğunu ve kişilerin özel eşyalarına dokunarak, onlar hakkında kendisine ilham geldiğini söyledi. Ünlü medyum bu özelliğini kanıtlamak için basın mensuplarından bazılarının özel eşyasını alarak, onlar hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Hollanda'da cinayet ve büyük hırsızlık olaylarında da polisle işbirliği yaptığını söyleyen ünlü medyum, "Televizyonlarda program yaptıktan sonra birçok olayda Hollanda polisi bana başvurdu. Onlara yardımcı oldum. Hatta bundan 5-6 yıl Alanya'ya tatile geldiğim sırada bir hastanede işlenen cinayetten dolayı Alanya Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler benden yardım istemişti" dedi.

8. Cumhurbaşkanı Tugut Özal'ın ölümünün ardındaki sır perdesini aydınlatacağını ileri süren Hollandalı medyum şöyle konuştu: "Eğer Turgut Özal'ın ailesi bana ona ait özel bir eşyayı getirirse ben şu andaki durumu ve ölümünün nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi verebilirim. Bugüne kadar böyle birçok olay aydınlattım. Yüzde yüz diyemem ama şimdiye kadar hiç yanıldığım olmadı".