Özalp Kolejinde Yazarlardan İmza Günleri

Muğla'nın Ortaca ilçesinde eğitim veren Özel Özalp İlköğretim Okulunu ziyaret eden yazarlar, hem konferans verdiler...

Muğla'nın Ortaca ilçesinde eğitim veren Özel Özalp İlköğretim Okulunu ziyaret eden yazarlar, hem konferans verdiler hem de kitaplarını öğrencilerimize imzaladı.

Çocuk kitapları yazarı Deniz Karal ve Fantastik roman yazarı Mehmet Erdoğan, kitaplarının gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirttiler. Konu ile ilgili açıklama yapan Müdür Yardımcısı Eyüp Karaçelik, "Okulumuz öğrencilerinin kitap sevgisi artık yazarlarımız tarafından bilindiği için bizzat kendileri gelerek imza günleri düzenliyorlar. Hem konferans verip hem de öğrencilerimizle tanışıyorlar. Bu ilgi bizi ve ailelerini de çok memnun ediyor. Son dönemlerde yapılan Türkiye geneli deneme sınavlarında da başarımızın giderek artan bir ivme göstermesi kitap ile dostluğun başarıya yansıması olarak görüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: