Ozan İpek’ten Antalya'da Özel Antrenman

Bursaspor’da kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Ozan İpek, rapor alarak Bursa'da yapmadığı antrenmanlarını Antalya’da sürdürüyor.Yeşil-beyazlı...

Bursaspor’da kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Ozan İpek, rapor alarak Bursa'da yapmadığı antrenmanlarını Antalya’da sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı kulüpte yönetim kurulunun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan ve A2 takımının antrenman yaptığı Vakıfköy Tesisleri’nde idman yapması kararı alınan yetenekli oyuncu Ozan İpek, antrenman programından duyduğu rahatsızlık nedeniyle rapor alarak Antalya’ya gitti. Vakıfköy Tesisleri’nde sadece salon çalışması ve düz koşu programı verilen Ozan’ın, topla birlikte çalışma yapmasının yasaklanması nedeniyle kulübün resmi sağlık sponsoru doktorlarından 15 günlük izin alarak Antalya’ya gittiği ve çalışmalarına burada devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ’A SICAK BAKIYOR

Öte yandan yetenekli oyuncu için İstanbul kulüplerinin sıkı takipte olduğu bildirilirken, özellikle Beşiktaş ve Galatasaray’ın devre arasında yeşil-beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın yıldız oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istediği ifade edilirken, Ozan İpek’in de siyah-beyazlı kulübe sıcak baktığı öğrenildi.

KİMSEYLE KONUŞMUYOR

Yıldız oyuncunun menajeri Engin Kırkpınar tarafından transfer görüşmeleri sürdürülürken, yetenekli oyuncuda gelişmeleri sessiz sedasız takip ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp ile tamamen iplerini koparan yıldız oyuncu, kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle kulüpten hiç kimse ile konuşmadığı ve sadece antrenman açığı olmaması için düzenli olarak idmanlarını gerçekleştirerek transferi için devre arasını beklediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: