Ozan Kabak, Kasımpaşa karşısında ne yaptı? Ozan Kabak, Kasımpaşa karşısında nasıl oynadı

Galatasaray'ın genç stoperi Ozan Kabak, Kasımpaşa karşısındaki oyunuyla maça damga vurdu.

Süper Lig'de 5. haftanın açılış karşılaşmasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Galatasaray, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sarı kırmızılıların 18 yaşındaki stoperi Ozan Kabak, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasına ilk 11'de başladı.

OPTA verilerine göre; Ozan Kabak, Galatasaray-Kasımpaşa maçının en fazla uzaklaştırma yapan (11), şut engelleyen (2) ve pas arası yapan (3) ismi oldu.

1 - Galatasaray-Kasımpaşa maçının en fazla uzaklaştırma yapan (11), şut engelleyen (2) ve pas arası yapan (3) ismi Ozan Kabak oldu. Güven. pic.twitter.com/hCwQjytHsp

Reklam
Reklam

— OptaCan (@OptaCan) 14 Eylül 2018



Genç stoper, maçın ardından "Elimden geleni yaptım ama elimden gelenin en iyisi bu değil, daha çok çalışmam lazım." açıklamasında bulundu.

Ozan Kabak kimdir?

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Babası cezaevi müdürü olduğu için Ankara'da görev yaptığı sırada dünyaya gelen Ozan Kabak, aslen Mardin'e bağlı olan Derik ilçesinden.

DETAYLAR: http://www.goal.com/tr/haber/galatasarayin-genc-stoperi-ozan-kabak-kimdir-ozan-kabak-kac/jkp6dx5wtmqw1sqy0raqqeza5