“Ozan Tufan hangi takıma transfer olacak?” sorusunun yanıtı belli oldu

"Bursaspor’un genç futbolcusu Ozan Tufan hangi takıma transfer olacak?" sorusu yanıt buldu. Transferi yılan hikayesine dönen Ozan Tufan için her gün yeni iddialar ortaya atılıyordu. İşte Ozan Tufan transferinde son durum...

Yanıtı merak edilen “Ozan Tufan hangi takıma transfer olacak?” sorusu dün akşam cevaplandı. Bursaspor’un genç futbolcusu Ozan Tufan için üç büyük takım devredeydi. Fakat mutlu sona bir takım ulaştı. Fenerbahçe borsaya Ozan Tufan hakkında bildirimde bulundu. Fenerbahçe, Ozan Tufan transferi için Bursaspor ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Ozan Tufan’ın sarı-lacivertli takıma imza atması an meselesi. Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin Ozan Tufan transferi ile ilgili Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şu şekilde:

Reklam
Reklam

"Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır."

TRANSFER DETAYLARI

Fenerbahçe’nin Ozan Tufan için Bursaspor’a ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği merak ediliyor. Sarı-lacivertli ekibin 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği konuşuluyor. Ozan Tufan’ın da 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Ozan ile yapılan anlaşmada milli oyuncunun yıllık 1.5 milyon euro civarına bir para kazanacağı ve oynadığı maç başına ekstradan 10 bin euro alacağı öğrenildi. Bursaspor'a ise 7 milyon euro'nun yanı sıra genç yeteneklerden İbrahim Serdar Aydın da verilecek.

OZAN TUFAN’IN PERFORMANSI

Ozan Tufan geçtiğimiz sezon Bursaspor forması ile tüm kulvarlarda 46 maçta forma giydi ve 3 gol atıp 10 asist yaptı.

GÜNÜN DİĞER SPOR HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Anahtar Kelimeler: