Özbay’dan Başkan Büyükaslan’a Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı Abdullah Özbay, Adıyaman’da katıldığı konferans sonrası...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı Abdullah Özbay, Adıyaman’da katıldığı konferans sonrası Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Özbay’ı yakın dostları ve eski sınıf arkadaşları yalnız bırakmazken, Başkan Büyükaslan gördüğü tablo karşısında çok duygulandığını ifade etti.

Adıyaman’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı Abdullah Özbay, “Görevim gereği uzun süredir il dışındayım. Fırsat buldukça Adıyaman’a geliyorum. Bugünde kısmet oldu kurumumuz adına memleketime geldim. Sayın Başkanımız Ankara’ya geldiğinde görüşme fırsatımız oluyor. Bugünde arkadaşlarımla birlikte kendisine nezaket ziyaretinde bulunduk. Adıyaman son yıllarda birçok konuda gelişme sağladı. Adıyaman Belediyesi de Havşeri İçme Suyu, Malatya Caddesi, Atatürk Bulvarı, bitmek üzere olan kale projesi, açılan çevre yolları, kentsel dönüşüm projesi, taziye evleri, en son basından okuduğum arıtma tesisi, yeni otogar projesi il adına sevindirici şeyler. Belki bazıları gecikmiş olabilir ancak Sayın Başkanın bu projelerin de en kısa zamanda temelini atacağından eminim. Ankara’da görev yapan birisi olarak ilimle ilgili bize de ne görev düşerse imkanlarımız ölçüsünde yapmaya hazırız. Bu vesileyle kendisine bizleri kabulünden ötürü teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Abdullah Özbay kardeşimiz daha önceleri Şanlıurfa, Gaziantep illerinde görev yaptı. Son olarak da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanlığı görevine atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Adıyamanlı hemşerilerimizin böyle güzel yerlere gelmesi bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor. İnşallah ileriki yıllarda Abdullah kardeşimizi daha iyi yerlerde görürüz. Kendisi bugün konuşmacı olarak katıldığı bir konferans münasebetiyle Adıyaman’a geldi ve konferans sonrası bizleri de ziyaret etti. Abdullah kardeşimiz bizi ziyaretlerinde 32 yıl önce aynı sıraları paylaştığı okul arkadaşlarıyla birlikte geldi, beni çok duygulandırdılar. Kendilerini kutluyorum, bu dostluklarının arkadaşlıklarının ömür boyu sürmesini temenni ediyor, ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı Abdullah Özbay’a Cendere Köprüsü figürü hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz