Özbek vatandaşlar havaalanında heyecanla Angelina Jolie'yi bekliyor

Hatay’a gelmesi beklenen dünyaca ünlü film yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) iyi niyet elçisi Angelina...

Hatay’a gelmesi beklenen dünyaca ünlü film yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) iyi niyet elçisi Angelina Jolie’nin Özbek hayranları Hatay havaalanında heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor. Hatay Havaalanı giriş ve çıkışlarında emniyet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi almaları dikkat çekerken, trafik polisleri de giriş ve çıkışlarda araçları titizlikle inceliyor.
Hatay’ın Ovakent beldesinde yaşayan Özbek kökenli vatandaşlar giydikleri yöresel elbiselerle havaalanında beklerken ilginç görüntüler oluşturdu. Ellerinde tesbih ve entari kıyafetleri ile Havaalanının camından içeriye bakan Özbeklerden Çağrı Çorak, "Bizde Hatay halkı gibi Angelina Jolie’yi merakla bekliyoruz. Gelsin memleketimizi görsün” derken, bir başka Özbek vatandaş Abdulbaki Çorak ise, "Hatay’ın ve Müslüman Türk milletinin misafirperliğini tüm dünya görecek." dedi.
Şah Muhammed Buhara da ünlü film yıldızını görmek için geldiğini belirterek, "Gelsin memleketimizi görsün, biz de kendisini görmeye geldik, heyecanla bekliyoruz." diye konuştu. Havaalanına gelmeye başlayan vatandaşlar da heyecanla ünlü film yıldızını beklemeye başladı. BM İyi niyet elçisi olan film yıldızı Angelina Jolie’nin saat 15.30 sıralarında Hatay Havaalanı'nda olacağı ve Yayladağı sınırında Çadırkent'te yaşayan Suriyeli vatandaşlarla görüşeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz