Özcan Deniz konserinde izdiham

ANTALYA (İHA) - Ünlü sanatçı Özcan Deniz'in Lara Beach'in açılış gecesinde verdiği ücretsiz halk konserinde, izdiham yaşandı.

İzdiham nedeniyle Deniz'in aracı sahne arkasına kadar getirildi. Yaklaşık 4 bin kişinin doldurduğu konser alanında, birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Özcan Deniz'e sarılmak isteyen hayranlarına korumalar müdahale etti. Özcan Deniz'i korumakla görevli güvenlikçiler arasında güvenliği kimin sağlayacağı konusunda tartışma yaşandı. Saat 21.00'de sahneye çıkması gereken Özcan Deniz yaklaşık bir buçuk saat hayranlarını konser alanında bekletti. ilk olarak, "Sen beni ölsürecen mi?" adlı parçasını seslendiren sanatçı Antalya'nın gerçekten çok sıcak bir şehir olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Konsere ailesi ile birlikte katılan sanatçı şarkı arasında izleyenlerle sohbet etti. Duygusal şarkılarını seslendiren Deniz, daha sonra hareketli parçalarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Özcan Deniz'in sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren hayranları bazen göz yaşlarına hakim olamadı. Özcan Deniz'in fotoğrafını cep telefonu ile çekmek isteyen hayranları bir birleri ile yarıştı. Konser alanında geniş güvenlik önlemi alınması dikkat çekti. Özcan Deniz bir buçuk saat boyunca izleyenlere yeni ve eski parçalarını seslendirdi. Konser olaysız bir şekilde son buldu.