Özcan; “tesis Sıkıntımız Halledilmeli”

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün altyapı sorumlusu Kaya Özcan, yedi kategoride açtıkları yaz...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün altyapı sorumlusu Kaya Özcan, yedi kategoride açtıkları yaz okulunun sürdüğünü belirterek, “Tesis sıkıntımız halledilmeli. Bu konuda Aydın’ın önce gelen mülki amirleri harekete geçmeli” dedi.

Aydınspor 1923’ün Yaz Spor Okulları’nda şu an 150 sporcu bulunduğuna dikkat çeken Özcan, “Yaz Spor Okulları’nda hedefimiz 300 sporcu. KİPA AVM’de açtığımız standı, Forum Aydın AVM’ye taşıdık. İlgi, beklediğimizden fazla oldu. 2000 doğumlulardan 2007 doğumlulara kadar yedi kategoride çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlgi böyle devam ederse 300 sayısını aşabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Aydın’da futbol takımlarının çok sayıda yaz spor okulu açtığını belirten Özcan sözlerini şöyle sürdürdü: “SHÇEK Spor, İbrahim Gülümser Genç Efespor, Yıldızspor gibi bir çok önemli altyapı takımı var. Sabah saatlerinde Adnan Menderes Stadı’na baktığınızda bir sahada 2-3 takım çalışıyor. Burada Aydın’ın mülki amirlerine görev düşüyor. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımız tesis sıkıntımızı halletmeli. Tesis sıkıntısının halledilmesiyle Aydın’a çok sayıda değerli futbolcu kazandırabiliriz”

Aydın’da çok sayıda yetenekli futbolcu olduğunu ve önemli Avrupa takımlarının yaz kamplarına futbolcu gönderildiğini hatırlatan Özcan, “Biz bu çocuklara Aydınspor 1923 olarak talibiz. Aydın’daki yetenekli çocukların kanatlarımız altında olmasını istiyoruz. Yetenekli çocuklarımızı şehir dışına kaptırmakdansa ilk olarak Aydınspor 1923’te değerlendirmeliyiz. Bundan dolayı öncelikle tesisleşme şart”diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: