Özcan Ulupınar için Solmuş çelenk

Ak Parti Alaplı Kadın kolları kongresine Özcan Ulupınar adına gönderilen çelenk milletvekilini üzdü.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Genel Kurulunda kendisi adına kongre salonuna gönderilen solmuş çelenge tepki gösterdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı'nın 3. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar için solmuş çiçeklerden yapılmış bir çelenk gönderdiler.

Ulupınar çelengi görünce tepki gösterdi.Çiçeği kendisinin göndertmediğini gönderen kişilerin böyle bir çelenk göndermekle çok ayıp ettiklerini söyledi

Reklam
Reklam

Ak Parti Alaplı Kadın kolları kongresine Özcan Ulupınar adına gönderilen çelenk milletvekilini üzdü.

Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar gönderilen çiçeği sahiplenmedi

Kongrede konuşmak için kürsüye gelen Ulupınar, burada kendisi adına gönderilen çelengi görünce tepki gösterdi. Konuşmasında Alaplı'nın tüm seçimlerde rekorlar birinci geldiğini belirten Ulupınar, adına gönderilen solmuş çiçeklerle süslenmiş çelengi göstererek, “Alaplı'ya geleceğim için çelenk gönderme ihtiyacı duymadım. Ayrıca ben ne Alaplı'ya ne de bir başka yere solmuş çiçekler göndermem. Bu çelenk benim değil. Ben sizlere solmuş çiçekleri layık görmem. Hele hele çok muhterem hanım efendiler bu gün, çoluk çocuklarını eşlerini evde bırakarak memleket meselesi için buraya geldilerse, ibadet için insanlara hizmet etmek için buraya geldilerse ben bu çiçekleri onlara layık görmem ve de görmüyorum. Biliyorum ki bayanlar çiçek konusunda çok hassaslardır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz