Özcan’ın hakkı Özcan’a

İstek, Keskin'in ziyaretini yorumladı.

MHP Kongresi Bahçeli’nin parti içerisinde mesaj içeren bir yapıda sonuçlandı, Türkiye siyaseti açısından hayırlı olsun.

Tabii bu kongrenin Mersin yansımaları da olacaktır, seçim sonuçlarına etkisi ise bugünden açıkça görülmekte. En son kurban bayramında kendisini gösteren küskünlükler ciddi etkiler doğabilir, il başkanlığı yarışından sonra parti tabanından yöneticilerine ciddi kutuplaşmalar vardı. MHP İl Teşkilatının bu süreçte birleştirici rolü daha da önem kazanacağa benziyor.

Her zaman olduğu gibi sonuçlanan kongre sonralarında biraz daha seçim sürecine yaklaşıyoruz. Mersin seçim sürecine bence girdi artık. CHP kanadında oldukça mesafe alan adaylar var. Seçim havası olgunlaşıyor diyebilirim. Önümüzdeki günlerde sık sık kentimize üst düzey siyasetçilerin geleceğini göreceğiz. Zaten bu bağlamda geçtiğimiz günlerde önemli bir ismi kentimiz ağırlamıştı. Kalabalık ve coşkulu bir kalabalık tarafından takip edilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in bu ziyareti, hafızlarda sıcaklığını korurken, sözü o gün Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın makam odasında ki toplantıya getirmek istiyorum.

Reklam
Reklam

CHP il başkanlığını ziyaret eden Keskin, burada gördüğü büyük ilgiyle oldukça memnun bir şekilde Büyükşehir belediyesini ziyaret etmişti.

Başkan Özcan, bugüne kadar yaptığı hizmetleri Keskin’e ve orda bulunan üst düzey yöneticilere ekranda tek tek göstererek anlattı. Arıtma tesisinden katı atık depolama alanına onlarca proje dakikalarca görsel sunum eşliğinde anlatılırken, biz de Mersin’in nereden nereye geldiğini bir filim şeridi gibi izliyorduk. Bu arada dikkatle görsel sunumu takip eden Keskin’in memnuniyeti adeta gözlerinden okunuyordu. Defalarca başta Başkan Özcan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Keskin, ziyaretinin son ayağı olan Erdemli ’ye geçti.

Her şey bir yana Başkan Özcan, bence adaylık noktasında ilk sınavını Keskin’in bu ziyaretinde verdi. Bundan önce başarılı belediye başkanlarını tekrar aday göstereceğini kamuoyuna açıklayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu önümüzdeki yerel seçimlerde Özcan’ın hakkını Özcan’a verecek mi? Bunu hep beraber göreceğiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz